Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

4 mód, ahogy imádkozhatsz a barátaidért és a családodért

2011. szeptember 13. 03:00 - FHanna

"...azt halljam rólatok, hogy megálltok egy Lélekben, egy szívvel, együtt küzdve az evangélium hitéért." (Fil.1:27)

Itt van 4 mód, hogyan imádkozhatsz a barátaidért és a családodért:

1. Imádkozz, hogy nyíljon alkalom rá, mikor beszélhetsz nekik Jézusról (Kol.4:3). Kérd Istent, hogy adjon neked lehetőséget rá, hogy beszélhess másoknak Krisztusról és hívd meg őket egy kiscsoportba. Isten komolyan fog venni és megválaszolja az imádat!

2. Imádkozz, hogy Isten készítse a szíveket. Rick pásztor azt szokta mondani: "Tudjátok hogy Isten hogy puhítja a szíveket néha? Esőt küld!" Minden alkalommal, mikor látsz valakit, akinek épp viharos az élete, tudd, hogy Isten most puhítja a szívét.

3. Imádkozz, hogy Isten terhelje a szívedet. Kérd Istent, hogy lágyítsa meg a szívedet kifejezetten egy ember vagy egy csoport által. Terhelje rád a felelősséget irántuk.

4. Imádkozz, hogy Isten Igéje egyszerűen szálljon fel. Imádkozz, "hogy terjedjen az Úr igéje, és dicsőítsék" (2 Thessz. 3:1). Ahogy a korai keresztények tették.

(Daily Hope by Jon Walker, 2011.09.06.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása