Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

A céljaid alapján készíts egy "nem teszem listát"

2012. augusztus 10. 03:00 - Lilla:)

"Akik szellemileg érettek vagyunk, mind így kellene gondolkozzunk. De ha valamiben más lenne a véleményetek, Isten majd azt is megmutatja nektek. Amit viszont már megértettünk, azt az igazságot követnünk is kell." (Filippi 3:15-16.)

Mi lenne, ha Isten napjaink Michelangelojának teremtett volna téged, de te olyan dolgokkal - jó dolgokkal - vagy elfoglalva, amik miatt soha nem kerülsz a festés és szobrászkodás közelébe? Elhalasztanád a legjobbat, mert el vagy foglalva más jó dolgokkal.

Milyen csalódást okozna Istennek azt látni, hogy te is és minden ember áldott lehetett volna, ha az Isten által nekik adott személyiségre és célra koncentráltak volna!

Ma, ahelyett, hogy "tennivalók listát" készítenél, készíts egy "nem teszem listát" olyan dolgokról, amik nem illenek bele Isten életedet érintő tervébe, és minden erőddel fuss a cél felé, hogy elnyerd a jutalmat, amit Isten neked szánt! (Filippi 3:14.)

Beszéljünk róla:

Mit gondolsz, mi Istennek a te életedre vonatkozó elhívása?

Milyen módon formált téged Isten, hogy teljesíteni tudd az Ö általa neked szánt terveket?

(Daily Hope by Jon Walker, 2012.08.03.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása