Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Az elhívásodnak örökkévaló jelentősége van

2010. december 12. 04:15 - Lenard J

"Nekünk - amíg nappal van - annak a cselekedeteit kell végeznünk, aki elküldött engem. Mert eljön az éjszaka, amikor senki sem munkálkodhat." János 9:4.

Az elhívásodnak örökkévaló jelentősége van, ami befolyással lesz mások örökkévaló életére is. Így tehát az elhívásod sokkal fontosabb, mint bármilyen munka, eredmény vagy cél amit a Földön töltött életed során elérsz.

A szolgálatod eredménye az örökkévalóságig megmarad,  a munkahelyi eredményeid pedig ilyen távlatban elvesztik jelentőségüket. Semmi más tevékenység nem esik olyan súllyal a latba, mint az a munkád, amit az emberek Istennel való örökkévaló kapcsolatának előmozdításába helyezel. Ezért fontos, hogy minél előbb megtudd, hogy mi az elhívásod, és hogy betöltsd azt. Jézus mondta: "Nekünk - amíg nappal van - annak a cselekedeteit kell végeznünk, aki elküldött engem. Mert eljön az éjszaka, amikor senki sem munkálkodhat." János 9:4.

Az óra ketyeg, ne késlekedj tovább! Kezdj el az elhívásodban járni, kezd el elérni az embereket már most! Ott lesz az egész örökkévalóság, hogy együtt ünnepeljünk azokkal, akiket mi hoztunk Jézushoz, de csak ez az életünk van arra, hogy elérjük őket.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ott kell hagynod a munkahelyedet, hogy teljes idejű evangélizáló legyél. Isten azt szeretné, ha ott mondanád el a JóHírt, ahol jelenleg vagy. Legyél éppen tanuló, családanya, ovónő, bolti eladó, vagy vezető egy munkahelyen, bármilyen munkád is legyen, folyton figyelj arra, hogy Isten kit hoz eléd, akivel megoszdhatod az evangéliumot.


Rick Warren, 2010. december 5.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nick Warren 2010.12.12. 09:50:13

Dear Nick Warren!
Glóry the for God.
Thank the day hope.

with greeting: Elisabeth dr.Horvath on Gyula stadt, on Hungaryan land.
süti beállítások módosítása