Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Isten szeretetének hosszúsága

2013. február 12. 03:00 - zsófi68

"Tudom, hogy szereteted örökké tart, hűséged állandó, akár az ég." (Zsolt 89,2 TEV fordítás)

sin1.jpg

Az emberi szeretetnek határai vannak -elfogy és elapad.

Ezért Isten szeretetének kell benne lennie minden kapcsolatunkban, ha azt akarjuk, hogy azok tartósak legyenek. Isten szeretete sosem fogy el. Isten szeretete türelmes, kitartó és állhatatos.

Hát nem jó hír tudni, hogy Isten sosem mond le rólad? Nem számít, mit teszel, szeretete nem szűnik meg. Elég széles ahhoz, hogy mindenkit elérjen, és elég hosszú ahhoz, hogy örökké tartson.

Isten sosem fog jobban szeretni annál, mint ahogy most szeret. De kevésbé sem fog szeretni annál, mint ahogy most szeret.

Szeret a jó napjaidon, és szeret a rossz napjaidon. Szeretete nem függ a reakcióidtól. Isten a szeretet, és az ő szeretete ingyen jár. Nem lehet megszerezni, nem lehet kiérdemelni.

Fogadd el szeretetét és imádd őt, tudva, hogy szeretete elég hosszú ahhoz, hogy örökké tartson: "...hogy legyen erőtök megérteni, ahogy Isten népének kell, hogy milyen széles, milyen hosszú, milyen magas és milyen mély az Ő szeretete. Megtapasztalhatjátok Krisztus szeretetét, de az túl nagy ahhoz, hogy teljesen meg lehessen érteni." (Ef 3,18-19 NLT fordítás)

Beszéljünk róla

  • Milyen hosszú Isten szeretete? Elég hosszú ahhoz, hogy örökké tartson! Az emberi szeretet elfogy, de Isten mindig szeretni fog.
  • Mi tarthat vissza attól, hogy Isten szeretetét elfogadd?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013. 02. 05.)

Szólj hozzá!
Címkék: Isten szeretete

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása