Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Isten kegyelme teljes

2013. augusztus 09. 03:00 - FHanna

"Mert ez a mi dicsekvésünk, amelyről lelkiismeretünk bizonyságot tesz, hogy az Isten szentségével és tisztaságával, nem emberi bölcsességgel, hanem Isten kegyelmével jártunk a világban, kiváltképpen pedig közöttetek." (2 Kor. 1:12)

infinity (1).jpg

A körülményeidre való tekintet nélkül és függetlenül attól hogyan érzed magad, támaszkodj Isten változhatatlan jellemére.

A 2 Korinthus 1:12 írja: "Mert ez a mi dicsekvésünk, amelyről lelkiismeretünk bizonyságot tesz, hogy az Isten szentségével és tisztaságával, nem emberi bölcsességgel, hanem Isten kegyelmével jártunk a világban, kiváltképpen pedig közöttetek."

A körülményeid nem képesek megváltoztatni Isten jellemét. Isten kegyelme még mindig teljes, még mindig itt van a számodra, akkor is, ha nem érzed.

Emlékeztesd magad azokra az örökérvényű dolgokra, amiket Istenről tudsz: Ő jó, Ő veled van, Ő tudja min mész keresztül, Ő törődik veled, Ő szeret és Neki egy fantasztikus terve van az életedre.

Raymond Edman - Billy Graham egyik tanítója - mondta: "Sose kételkedj a sötétben affelől, amit Isten mondott neked a világosságban."

Szóval, mit mondott neked Isten a világosságban, ami felől most kételkedsz a sötétben? Miért kételkedsz Istenben? Emlékezz, a körülményeid nem változtathatják meg Isten jellemét!

Beszéljünk róla:

  • Mit tanultál Istenről és az Ő szeretetéről az életed napsütötte szakaszain?
  • Hogyan fognak ezek az igazságok átvezetni az életed nehezebb részein?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013.08.02.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása