Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Van több, mint ez az élet

2015. március 22. 03:00 - sema22

"Ez a világ nem állandó otthonunk. Még várunk egy otthonra, amely el fog jönni." (Zsidók 13:14, NLT ford.)

 

Amikor a Mennyről hallasz, eszedbe jutott már valaha, hogy azt Isten a Te számodra alkotta? Ez fantasztikus!  És Isten megalkotta a Földet, hogy legyen rajta élet és mi élhessünk rajta egy ideig. De a Mennyet is nekünk alkotta, hogy ott örökké élhessünk Ővele.

A Biblia ezt mondja a Máté 25:34-ben: "Gyertek, Atyám áldottjai, örököljétek a királyságot, amely a világ teremtése óta el van készítve nektek." (NLT ford.)

Isten a kezdetektől fogva tudta, hogy az élet több a földi életnél. Az élet több, mint az "itt és most". Ezen a földön körülbelül 80 évet élsz, az örökkévalóságot - sok millió évet - Istennel töltheted a Mennyben.

Az Efézus 1:10 ezt mondja: " Ez volt az ő célja: amikor eljön az idő, össze fog gyűjteni minket valamennyiünket onnan, ahol vagyunk - a mennyben vagy a földön -, hogy vele legyünk a Krisztusban örökké." (TLB ford.)

Arra lettél teremtve, hogy örökké élj. A kérdés most már csak az, hogy hol: a Mennyben vagy a Pokolban.

Választanod kell, hogy földi életed végén melyik ajtón lépsz be. A Zsidók 13:14 ezt mondja: "Ez a világ nem állandó otthonunk. Még várunk egy otthonra, amely el fog jönni." (Zsidók 13:14, NLT ford).

Amikor belépsz Isten családjába, akkor az életed sokkal több lesz, mint az itt és most élt élet. 

Ha ma valami miatt hirtelen meghalnál, biztos vagy benne, hogy a Mennybe jutnál? Ha nem, akkor tenned kell valamit ezért most rögtön. Miért halogatnád? Rendbe kell tenned ezt a dolgot, és bíznod kell abban, hogy Isten terve az, hogy üdvözülj. El kell fogadnod az örök élet ingyen ajándékát. 

Mondd el ezt az imát, ha készen állsz arra, hogy Jézus Krisztust behívd az életedbe mint Uradat és Megváltódat:

Drága Istenem, te Isten vagy, de én nem. Elismerem ezt. Megalázom magam előtted, és félreteszem a büszkeségem. Tudom, hogy sosem lehetek elég jó. Tudom, hogy bűnös vagyok, és Megváltóra van szükségem, hogy a Mennybe juthassak. Köszönöm, Istenem, hogy annyira szeretted a világot, hogy elküldted a fiad, Jézust, hogy örökké veled lehessek a Mennyben azáltal, hogy hiszek benned és életem Urává teszlek.

Jézus, hiszem, hogy meghaltál értem. Szeretnék megváltozni. Szeretnék mindent megbánni. Ma teljesen elkötelezem magam Neked.  Elkötelezem magam, hogy követlek és bízom benned, hogy szolgállak, megismerlek és szeretlek Téged. Rátámaszkodom az ígéretedre, miszerint aki benned hisz, ha meghal is örökké él. Hiszem, hogy Te vagy a Megváltóm. Köszönöm, hogy meghaltál értem, és köszönöm, hogy szeretsz. Jézus nevében. Ámen.

 *(Daily hope by Rick Warren, 2015.03.15.)

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása