Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

A választásaid irányítják a naptáradat

2016. augusztus 28. 03:00 - mintyovanviki

„Mindannyian felelősek vagyunk azért, amit teszünk.” (Galata 6:5 NLT fordítás, 2.kiadás)

A választásaid sokkal nagyobb erővel bírnak, mint a körülményeid. Lehet, hogy nem tetszik, hogy milyen bonyolult vagy nehéz most az életed. De néhány kivételtől eltekintve, senki nem kényszerít arra, hogy fenntartsd ezt az életformát.

Van rá lehetőséged, hogy egyszerűsítsd az életedet. Sőt, Isten el is várja tőlünk, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért, és hogy jól gondoljuk meg, mivel töltjük az időnket.

Pontosan annyi idő áll rendelkezésedre, amennyi arra elég, hogy megtedd Isten akaratát itt a Földön. Annyi időt kaptál, ami arra elég, hogy betöltsd a célodat. Amikor többet akarsz megtenni, mint amit Isten eltervezett számodra, akkor teljesen természetes, hogy időhiányban fogsz szenvedni vagy idegeskedni fogsz a zsúfolt időbeosztásod miatt.

Azért imádkozom, hogy te is megtaláld a kiutat a stresszből, és hogy a megelégedettségnek egy újszerű érzésével töltsön el az, amikor csak azt teszed, amire Isten elhívott.

Beszéljetek róla:

  • Készíts egy listát azokról a tevékenységeidről vagy felelősségeidről, amelyek stresszt okoznak számodra.  Kérd meg Istent, hogy segítsen neked megtalálni azokat a dolgokat az időbeosztásodban, amelyet nem Ő bízott rád.
  • Mit gondolsz, Isten mire akarja, hogy fókuszáld az idődet és az energiádat?
  • Milyen döntéseket kell meghoznod ahhoz, hogy jobban tudj összpontosítani arra, amit Isten tervezett el számodra?

x (Daily Hope by Rick Warren, 2016.08.21.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása