Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Dicsőség Istennek - a Napi Remény 2012-es évéért is! :)

2013. január 04. 03:00 - Sanyee

Sziasztok!

Igen, bizony - ezúttal egy különleges saját üzenetet gondoltunk beilleszteni az áhítatok közé.

A Daily Hope magyar fordítása, a Napi Remény blog 2010 nyarán indult és sokak önkéntes, lelkes munkájának gyümölcse. 15 fordító, 5 lektor, és még néhány technikai, szervezési feladatokat ellátó keresztény testvér az, aki jelenleg a csapatot alkotja.

Azt vesszük észre, hogy a Biblián és ezeken az üzeneteken keresztül mi magunk is nagy áldást kapunk - a fordítás, szöveggel való foglalkozás még jobban elmélyíti a tartalmat, erősebben az életünk részévé válik.

Hálásak vagyunk Istennek és Nektek is kedves olvasók, hogy figyelitek, követitek, olvassátok ezeket a fordításokat, amelyek nagyrészt Rick Warrentől származnak, aki a kaliforniai Saddleback gyülekezet lelkipásztora évtizedek óta.

2012 - közel 148.000 látogatás, több ezer a határon túlról, Romániából, Ukrajnából, Amerikából, ezernél több Angliából, Németországból, Szerbiából, Szlovákiából, Ausztriából. Több, mint 45.000 egyéni látogató fordult meg nálunk idén, 1175 feliratkozó pedig emailben kapja meg naponta az áhítatokat.

A legtöbbet idén november 27-én kattintottatok ránk - ekkor arról esett szó, hogy Istennél nincsenek véletlenek:

http://napiremeny.blog.hu/2012/11/27/veletlen_volt_vagy_isten_munkalkodott

Nagyon népszerű volt még a szeptember 12-i üzenet - ez arról szólt, hogy bármi is történjék, nem vagy egyedül:

http://napiremeny.blog.hu/2012/09/12/soha_nem_maradsz_magadra

Hasonló témát dolgozott fel a március 30-i szintén sokak által olvasott áhítat:

http://napiremeny.blog.hu/2012/03/30/lathatatlan_hadsereg_all_melletted

A címkék közül a legnépszerűbbek voltak:

mobil, aggodalom, ima, kapcsolatok, szeretet, bizalom

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a legtöbbek számára a magány, az egyedüllét érzése jelenti a legfőbb problémát olvasóink között és a leginkább arra van szükségetek, hogy tudatosítsátok magatokban Isten hatalmát. Ezen kívül sokak számára jelentett bátorítást az, hogy Isten mindent tudatosan, céllal cselekszik az életünkben.

Igazán reményteljes évet és Isten ismeretében való valódi mélyülést kívánunk Számotokra!

Hogyha szeretnél a szerkesztői, fordítói csapat része lenni, várunk szeretettel, jelentkezni a honlap oldalán található menüpontnál tudsz. Örülnénk marketinggel, design-al, képekkel foglalkozó keresztény testvérek jelentkezésének.

Végezetül pedig hadd álljon itt Isten Igéje:

"A bennünk működő ereje által Isten mérhetetlenül többet tud tenni, mint amire kérjük, vagy amit el tudunk képzelni. Dicsőség Istennek mindezért a Gyülekezetben és a Krisztus Jézusban, minden nemzedékben örök időkig! Ámen!" Efézus 3,20-21

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagamér · http://dandej.blog.xfree.hu 2013.01.04. 16:48:58

B.Ú.É.K.
Hálásak vagyunk áldozatkész szolgálatotokért
a Napi remény fordításában és közzétételéért.
Mióta rátaláltam,személyes üzenetforrássá vált számomra Istentől és mindig aktuális vezetést,bátorítást,erőt merítek lelkileg
ami kihat életem minden területére.
Blogomban és a Fészbukon is megosztom,így még többekhez eljut és örömmel fogadják.
Dicsősség Istennek az internet áldott használatáért.:)blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=dandej
süti beállítások módosítása