Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Megmentett lehetsz, bármit tettél!

2016. január 11. 03:00 - FodorImi

„Isten előtt igazak lettünk a Jézus Krisztusba vetett hit által, és ez igaz mindenkire, aki hisz, nem számít, kik vagyunk.” (Róma 3,22 NLT fordítás, második kiadás)

Jézus Krisztus kereszthalála miatt, minden valaha is elkövetett rossz cselekedeted bocsánatot nyert. Isten megbocsát neked ingyen, teljesen, azonnal és ismételten.

Ha nem is létezne a Menny – de természetesen létezik –, már csak a tiszta lelkiismeret miatt is érdemes lenne hinni Jézus Krisztusban. Emberek ezreivel beszélgettem, és tudom, hogy a legtöbb ember magában hordoz titkos bűnöket, fájdalmat, szégyent. Teljes bocsánatot kaphatsz mindezekre!

A Róma 3,22 azt mondja: „Isten előtt igazak lettünk a Jézus Krisztusba vetett hit által, és ez igaz mindenkire, aki hisz, nem számít, kik vagyunk.” (Róma 3,22 NLT fordítás, második kiadás).

Nagyon tetszik az utolsó rész: nem számít ki vagy. Nem számít mit tettél, kivel tetted, mennyi ideig, vagy hol tetted – megmentett lehetsz! Megbocsátást nyerhetsz! Minden megbocsáttatik neked, amikor Jézus Krisztusba veted a bizalmad!

Beszéljetek róla:

  • Miért találják olyan nehéznek az emberek, hogy bízzanak Istenben és elfogadják a felkínált kegyelmet és üdvösséget?
  • Mit jelent „igazzá lenni Isten előtt"?
  • Kik azok az életedben, akiknek szükségük van hallani a Róma 3,22 bátorítását?

*(Daily Hope by Rick Warren, 2016.01.04)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása