Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Tudja Isten, hogy min mész keresztül?

2012. január 21. 03:00 - *Agota*

Mert ez a mi dicsekvésünk, amelyről lelkiismeretünk bizonyságot tesz, hogy az Isten szentségével és tisztaságával, nem emberi bölcsességgel, hanem Isten kegyelmével jártunk a világban, kiváltképpen pedig közöttetek. 2 Kor 1:12
 

Hogy átvészeld azt, amin jelenleg keresztül mész, fókuszálj arra, hogy ki Isten – az Ő nem változó természetére. Függetlenül attól, hogy éppen milyen körülmények vesznek körül, vagy épp hogy érzed magad, kapaszkodj Isten változatlan személyébe.

A te körülményeid nem tudják megváltoztatni Isten tulajdonságát. Isten kegyelme még mindig erejének teljében van; még mindig elérhető számodra, akkor is, ha nem úgy érzed.

Emlékeztesd magad arra, hogy mi az, ami örökké igaz Istennel kapcsolatban: Isten jó, szeret téged, veled van, tudja, hogy min mész keresztül, törődik veled, és jó terve van az életeddel.

Raymond Edman egyszer azt mondta:“Soha ne kérdőjelezd meg a sötétben azt, amit Isten a világosságban mondott neked.”

Beszéljünk róla!

  • Mi az, amit Isten a világosságban mondott neked és most a sötétben kételkedsz felőle?
  • Miért kételkedsz Istenben most?
  • Beszélj erről az igazságról: A körülményeid nem tudják megváltoztatni Isten jellemét. 


(Daily Hope by Jon Walker, 2011. január 14.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása