Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Akarod tudni a célodat? Kérdezd a Teremtődet!

2016. január 09. 03:00 - magyarosijulia

„Minden, teljesen minden... Istenben kezdődött és benne találja meg a célját.” (Kol 1,16 MSG fordítás)

Amikor Jézus Krisztusba helyezed a bizalmadat, megtudod Isten életedre vonatkozó tervét.
Legtöbb ember nem tudja, mi az élete értelme. Ha nem ismered az életcélodat, egész életedben csak sodródsz. Mindenfelé himbálózol. Nem te irányítod az életedet: az életed irányít téged!
Egyetlen egy úton tudhatod meg az életed értelmét. Beszélned kell a Teremtőddel.
Sokszor az emberek azt mondják, ha szeretnéd megtalálni életed értelmét, nézz magadba. Én megtettem. Nem működött! Nem tudod megmondani, hogy mi a célod, mert nem te teremtetted magad. Egyedül a Teremtő tudja megmondani, hogy milyen céllal teremtett. Soha az életedben nem fogod megtudni az életed értelmét, ha nem hiszel Jézus Krisztusban, mert Ő a te Teremtőd!
A Biblia azt írja: „Minden, teljesen minden... Istenben kezdődött és benne találja meg a célját.” (Kol 1,16 MSG fordítás).
Manapság nagyon sok ember össze van zavarodva az identitását és célját illetően. Azt mondják, hogy nem tudják, hogy kicsodák is valójában, és mit kellene kezdeniük az életükkel. Ez azért van, mert rossz helyen keresgélnek. Egyetlen egy hely van, ahol megtalálhatod az identitásod és az életed értelmét, ez pedig a Teremtőddel, Jézus Krisztussal való kapcsolat.
„Krisztusban találtuk meg, hogy kicsodák vagyunk és miért élünk... annak a célnak a részeként, amit mindenben és mindenkiben kimunkál." (Ef 1,11 szabadon angolból).

Beszéljetek róla:
  • Hol kerested az identitásodat eddig? Mi lett az eredménye?
  • Mivel megváltott vagy, hogyan ismered meg Istent?
  • Miért fontos számodra megtudni az életed értelmét?
*(Daily Hope by Rick Warren, 2016.01.02)
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása