Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

2012: Ajándékba kapott idő Istentől

2012. január 05. 03:00 - kohutnemarti


"De mindezt valóban tegyétek is, mert tudjátok az időt, hogy itt van már az óra, amikor fel kell ébrednetek az álomból."

Róma 13:11


Gazdálkodunk az időnkkel; pazaroljuk az időnket. Eltöltjük az időnket; időt spórolunk. Azt kívánjuk, bárcsak itt lenne az ideje; azt szeretnénk, bárcsak telne már az idő. Látjuk az időt elrepülni; úgy érezzük, hogy csak vánszorog az idő.

Órákat figyelünk és naptárakat vezetünk, megteremtve a látszatát annak, hogy valahogyan ellenőrzésünk alatt tartjuk az időt, mégis minden apró pillanat úgy folyik tovább, mint egy hatalmas folyó, mely megállíthatatlan, megzabolázhatatlan és eltéríthetetlen.

De Isten irányítja az időt. Ő alkotta az időt, és minket, teremtményeit az Ő ideje zár körbe, és az Ő szent és szerető keze irányít és vezet. A 2012-es év ajándékba kapott idő Istentől.

Hogyan használod fel?

Mit gondolsz, Isten szerint mit kell tenned a következő év 365 napjával?


Daily Hope by Jon Walker 2011.12.29.

Szólj hozzá!
Címkék: jövő idő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása